Rimel

Monday, 4 February, 2013

Sunt the farest thing from a makeup guru, nu prea știu eu așa de bine să mă machiez. Încerc chestii noi, dar, de obicei, nu-mi ies ochii la fel. Și în rarele momente în care îmi ies la fel ochii, îmi stă mai bine nemachiată decât cu ce am reușit eu să-mi fac. Ce mi-ar plăcea să am o soră în loc de fraierul ăsta de frate.. Să mă machieze și să facem schimb de haine și accesorii…

Revenind, nu sunt în măsură să dau sfaturi nimănui cu privire la machiat sau produse cosmetice. Însă am descoperit o chestie care mi se pare faină, și I’d like to share it, că e păcat să țin numai pentru mine inspirația de geniu pe care am avut-o.

Dacă suferi de sindromul gene-care-aproape-nu-se-pot-vedea-cu-ochiul-liber, ca mine, o chestie pe care ai putea să o faci este să te dai seara, înainte de culcare, cu ulei de ricin pe gene. După ce ți-ai curățat tenul, te-ai dat cu cremă and stuff (deși eu nu recomand să folosești decât chestii naturale pentru față – conservanții din creme pot să dăuneze, but then again, nu sunt în măsură să dau sfaturi dintr-astea), adaugi la rutina ta de seară și datul cu ulei de ricin pe gene.

Cum faci asta?

Soluția pe care am găsit-o eu e simplă: iei un rimel consumat, îl cureți bine-bine, și pui în el ulei de ricin. Seara, înainte de culcare, te dai pe gene. That simple. Nu-ți ia mai mult de 30 de secunde. Poți să te dai o zi da, una nu. Sau  să te dai o lună, după să iei o pauză de câteva luni… No rules, do as you like.

Uleiul de ricin e bun pentru păr, în general. Prin urmare, makes sense să aibă efecte pozitive asupra genelor. Le mărește volumul, face firul de păr mai sănătos and stuff.

Atenție să nu vă dați în ochi, dacă your common sense nu v-a spus asta deja.

Hope this helps. Good night!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: